Skip to main content
PCSR biedt de volgende diensten aan:

• Onderzoeken, vaststellen en repareren van problemen aan uw pc of randapparatuur
• Het werkend maken van (draadloze) netwerken
• Herinstallatie van uw pc (indien gewenst maken we vantevoren een backup van uw belangrijke gegevens)
• Verwijderen van virussen en/of spy/adware
• Bijplaatsen of vervangen van hardware
• Stofvrij maken van uw pc

Ook is het mogelijk om uw pc te brengen of te laten halen zodat u niet specifiek tijd hoeft te reserveren.

Als het probleem niet ter plaatse op te lossen is wordt de pc in overleg met u meegenomen.
Herinstallatie van de pc vindt bij voorkeur bij PCSR plaats.

Installatie

PCSR kan u helpen met vrijwel alles installeren wat met uw computer te maken heeft.

PCSR installeert o.a. nieuw aangeschafte pc's, extra opslagruimte, nieuwe videokaart of geluidskaart enz. Ook kunnen wij voor u een netwerkje installeren zodat u eenvoudig bestanden kunt kopiëren tussen pc's.

Herinstallatie van Windows is natuurlijk ook mogelijk. Als u zelf geen backup heeft van uw bestanden wordt hier van tevoren een backup van gemaakt zodat u niets kwijt zult zijn. De herinstallatie gebeurt bij voorkeur bij PCSR.


Reparatie

PCSR verhelpt alle storingen van uw computer.

Gaat de pc niet meer aan; krijgt u geen beeld meer; is de pc ontzettend traag? Neem contact op met PCSR en er wordt een afspraak gemaakt om bij u thuis het probleem op te lossen.

Moeilijk opladen van een laptop kan veroorzaakt worden door een los zittende of defecte aansluiting (DC jack). Ook deze aansluitingen kan PCSR voor u vervangen. Hiervoor wordt de laptop dan meegenomen.

Onderhoud

Na verloop van tijd staat er wel eens software op uw pc die overbodig is. Deze software kan er de oorzaak van zijn dat de pc trager wordt. Ook zal na verloop van tijd de pc van binnen wat stoffiger worden waardoor er kans is dat de ventilators minder goed hun werk kunnen doen en er dus meer kans is dat de pc te warm wordt. Gevolg van het te warm worden van een pc kan vastlopers veroorzaken.

Ook voor het reinigen van uw pc kunt u dus terecht bij PCSR.

Advies en verkoop

PCSR kan u ook advies geven over aanschaf van een nieuw laptop, pc of randapparatuur. Uiteraard is het ook mogelijk om PCSR de spullen te laten leveren en installeren.

Een nieuwe pc kan compleet naar uw eigen wensen worden samengesteld. Hierbij worden alleen A-merk onderdelen gebruikt waardoor u zeker bent van goede kwaliteit.